PIEZZO GÁZBOLT GÁZKÉSZÜLÉK ÉS ALKATRÉSZ SZAKÜZLET ÉS SZERVIZ

Gázkészülék bolt Debrecen belvárosában. Gázkészülék alkatrészek, szobatermosztátok, szénmonoxid riasztók, gázkazánok, gázkonvektorok, tűzhelyek, fali fűtők, vízmelegítők forgalmazása, szervizelése, gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgálat végzése

logo.jpg

 

Kedves Látogatóink!

 

Cégünk a Gáz-Piezzo Bt. 1999 januárjában indult  családi vállalkozás. Fõ profilunk a gázkészülék alkatrészek forgalmazása. Elsõsorban lakossági fűtõ, fõzõ és melegvízkészítõ berendezések szereléséhez, karbantartásához és javitásához szükséges alkatrészeket forgalmazunk, de az intézmények, nagykonyhák karbantartását is megpróbáljuk kielégiteni.

A forgalmazott termékek palettáját folyton bõvitjük a vevõink igényei szerint, és egyéni megrendeléseiket megpróbáljuk beszerezni.

 

Az alkatészek forgalmazása mellett készülékeket is forgalmazunk. A nálunk beszerezhetõ készülékek márkáit úgy próbáltuk összeállítani, hogy azoknak a térségünkben kiemelkedõen jó szervízháttere és alkatrészutánpótlása legyen. Ezért esett a választásunk az MPF FÉG, VARA FÉG, konvektorokra, a MORA és GORENJE tűzhelyekre, a VARA-FÉG, WESTEN, BOSCH (JUNKERS), SAUNIER DUVAL, BAXI, HAJDÚ  kazánokra és vízmelegitõkre.

Cégünk az MPF-FÉG Konvektorgyártó Kft-vel, a VARA-FÉG Gázkészülékgyártó Kft-vel, a Technorgáz Energiaipari Kft-vel és a MORA, GORENJE Kft. debreceni képviseletével kötött szervízszerződést, úgyhogy aki ezen cégeknek a termékeit nálunk megvásárolja, csakúgy, mint a BOSCH vízmelegítőket,  annak a készüléket házhoz szállítjuk, felszereljük és garanciálisan be is üzemeljük. A késõbbiekben pedig a jótállási idõn belül és azon túli javitását szükség szerint elvégezzük.

Vállaljuk társas és magánházak fogyasztói berendezéseinek 5 és csatlakozó vezetékeinek 10 évenkénti   időszakos műszaki-biztonsági felülvizsgálatát, melyet a nemzetgazdasági miniszter 19/2012 (VII.20) rendelete mond ki és 2012.09.01-től lépett hatályba.

A Kormányrendelet  a 2012 évi 97-es számú magyar közlönyben jelent meg (14116-14121) 

Bővebben itt olvashat róla: http://gaz-piezzo.hupont.hu/24/gazipari-muszakibiztonsagi-felulvizsgalat

Felülvizsgálatot csak minősített, az MKEH-nál nyilvántartott személy végezhet!

http://www.mkeh.gov.hu/muszaki/nyilvantartas_muszaki/gazszerelok


Üzletpolitikánk, hogy a nálunk készüléket vásárló ügyfeleink teljeskörü kiszolgálásban részesüljenek.

 

 

 
Forgalmazott termékeink között megtalálhatóak a COMPUTHERM szobatermosztátok széles választéka valamint csőtermosztátok, zóna vezérlő és szénmonoxid érzékelő.


Amennyiben felkeltettük érdeklõdését, kérjük látogasson el üzletünkbe!

 

üdvözlettel: Fazekasné Farkas Andrea
                                   üzletvezetõ

 

 

Ugrás a lap tetejére


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 115
Tegnapi: 92
Heti: 361
Havi: 3 375
Össz.: 432 642
Oldal: Magunkról
PIEZZO GÁZBOLT GÁZKÉSZÜLÉK ÉS ALKATRÉSZ SZAKÜZLET ÉS SZERVIZ - © 2008 - 2019 - gaz-piezzo.hupont.hu