PIEZZO GÁZBOLT GÁZKÉSZÜLÉK ÉS ALKATRÉSZ SZAKÜZLET ÉS SZERVIZ

Gázkészülék bolt Debrecen belvárosában. Gázkészülék alkatrészek, szobatermosztátok, szénmonoxid riasztók, gázkazánok, gázkonvektorok, tűzhelyek, fali fűtők, vízmelegítők forgalmazása, szervizelése, gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgálat végzése

Az EKOPLASTIK víz és fűtésrendszer

 

 

Az EKOPLASTIK csőrendszert a lakóépületek, iroda- és közösségi épületek csővezetéki elosztó rendszereiben, valamint az ipari és mezőgazdasági szerelésekben lehet használni, de főként hideg- és meleg víz szállítására, valamint padlófűtésre tervezték. Az előírások betartása mellett központi fűtési rendszer építésére is alkalmas. A rendszert levegő elosztására, valamint folyadékhűtős klímarendszerek építésénél is használják. Kémiai anyagokkal szembeni ellenállása és egyéb tulajdonságai alkalmassá teszi a legkülönbözőbb összetételű közegek (lúgok, savak) szállítására.

Alapanyaga polipropilén-random 3-as típus, (PP-R3). Szerelése polifúziós tokos hegesztéssel vagy elektro-fittinggel történik. 16-tól, 110 mm-es méretekben kapható, melyhez bő kínálatú idomrendszer áll rendelkezésre. Fő előnye, hogy egészséges, korrózióálló, vízkő és lerakodásmentes. A belső falfelület teljesen sima, egyenletes, ellenáll kémiai anyagoknak, ivóvízzel szemben teljesen közömbös, nincs egészségre káros hatása, alacsony önsúlyú, rosszul vezeti az elektromos áramot, csendes, mert az átfolyó folyadék hangja nem hallatszik. Rugalmasság, könnyű gyors és tiszta szerelés, alacsony súrlódási nyomásveszteségek jellemzik. Környezetbarát termék (könnyen újrahasznosítható), rossz hővezetése miatt kevesebb szigetelést igényel). Hosszú használati idővel rendelkezik, élettartama több mint 50 év (szereléstől és üzemelési körülményektől függően)!

Egyszóval, ha egy 100%-os biztonságú kötéssel rendelkező rendszert szeretne építeni, ami még az unokáit is túléli, akkor válassza az EKOPLASTIK Világát!

 

 

Érdeklődjön EKOPLASTIK Kereskedőjénél…

ekoplastik.jpg

Ugrás a lap tetejére

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 126
Tegnapi: 92
Heti: 372
Havi: 3 386
Össz.: 432 653
Oldal: EKOPLASTIK
PIEZZO GÁZBOLT GÁZKÉSZÜLÉK ÉS ALKATRÉSZ SZAKÜZLET ÉS SZERVIZ - © 2008 - 2019 - gaz-piezzo.hupont.hu